Módosult Adatvédelmi Szabályzatunkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről.

Ahogyan bármely honlap, úgy a hairmonyshop.hu oldalai is sütiket használnak a jobb működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével Ön beleegyezik a sütik használatába!

További információk:

Felhívjunk a figyelmét, hogy oldalaink sütiket (cookie) használnak. Ezek miniatűr, ártalmatlan fájlok, melyeket az Ön gépére helyezünk el, hogy a szolgáltatásaink használatát egyszerűbbé tegyük az Ön számára. A sütiket természetesen letilthatja a böngészőjében, azonban ha az Elfogadom feliratú gombra kattint, akkor elfogadja azok használatát.

Adatvédelmi nyilatkozat

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

Az Ön által megadott adatokat  a Hairmony Fodrászkellék Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki a Hairmony Fodrászkellék Kft.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el. Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-92698/2015

Tevékenységünk során teljes mértékben meg kívánunk felelni a személyes adatok kezelésére vonatkozó jogszabályi előírásoknak, különösen az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679 rendeletében foglaltaknak.

Amikor személyes adatokat oszt meg velünk, vagy személyes adatokat gyűjtünk Önről, az adatokat ezzel a Szabályzattal összhangban használjuk fel. Kérjük, figyelmesen olvassa el a jelen tájékoztatást. Ha bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel a személyes adataival kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot: info@oysterhungary.hu

 

ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK

  • Rólunk

  • Mit jelent a „személyes adat”?

  • Milyen adatokat gyűjtünk Öntől, és hogyan használjuk fel?

  • Hogyan gyűjtjük vagy fogadjuk az Ön adatait?

  • Automatizált döntéshozatal, profilalkotás

  • Ki férhet hozzá a személyes adataihoz?

  • Hol tároljuk a személyes adatait?

  • Mennyi ideig tartjuk meg az Ön személyes adatait?

  • Biztonságban vannak az Ön személyes adatai?

  • Hivatkozások külső webhelyekre és bejelentkezés közösségi hálózatokon keresztül

  • A közösségi média és a felhasználók által létrehozott tartalom

  • Az Ön jogai és választási lehetőségei

  • Kapcsolat

 

RÓLUNK

A Hairmony Fodrászkellék Kft. a felelős az Ön által megosztott személyes adatokért. Az alkalmazandó adatvédelmi jogszabályok értelmében a Hairmony Fodrászkellék Kft az adatkezelő:

Hairmony Fodrászkellék Kft. (2363 Felsőpakony, Juhász Gyula utca 7.)
Képviselő: Körtés János, ügyvezető

 

MIT JELENT A SZEMÉLYES ADAT?

A „személyes adatok” olyan információkat vagy információrészeket jelentenek, amelyek alkalmasak az Ön közvetlen (pl. az Ön neve) vagy közvetett azonosítására (pl. álnevesítéssel, mint az egyedi azonosítószám). Ez azt jelenti, hogy a személyes adatok közé tartoznak például az e-mail-cím/otthoni címek/mobiltelefonszám, felhasználónevek, profilképek, személyes preferenciák és vásárlási szokások, felhasználó által előállított tartalmak, pénzügyi információk és külső adottságok. Magában foglalhat továbbá egyedi numerikus azonosítókat is, mint a számítógépe IP-címe vagy a mobileszköze MAC-címe, valamint a sütik.

 

MILYEN ADATOKAT GYŰJTÜNK ÖNTŐL, ÉS HOGYAN HASZNÁLJUK FEL?

Tevékenységünk középpontjában fogyasztóink állnak. Szeretnénk, ha többet tudhatnánk meg Önről, hogy olyan termékeket nyújthassunk, amelyekben örömét leli. Vásárlóink közül sokan szívesen kommunikálnak velünk. Ön is számos módon oszthat meg velünk személyes adatokat, melyeket össze is gyűjthetünk.

 

HOGYAN GYŰJTJÜK VAGY FOGADJUK AZ ÖN ADATAIT?

Adatokat webhelyeinken, űrlapjainkon, alkalmazásainkon, eszközeinken, az általunk forgalmazott márkák illetve termékek oldalain, közösségi médián vagy egyéb módon keresztül gyűjthetünk vagy kaphatunk Öntől. Néha ezt közvetlenül adja meg nekünk (pl. fiók létrehozásakor, amikor kapcsolatba lép velünk, amikor weboldalainkról/alkalmazásainkból, üzlethelyiségekben/szépségszalonokban vásárol), néha mi gyűjtjük őket össze (például sütiket használva, hogy megértsük, hogyan használja weboldalainkat/alkalmazásainkat), időnként pedig külső féltől kaphatjuk meg azokat.

Amikor adatokat gyűjtünk, a kötelező mezőket csillagokkal jelöljük. Ezekre az adatokra szükség van a következő okokból:

  • Az Önnel történő szerződéskötéshez (pl. a weboldalainkon/alkalmazásainkban megvásárolt termékek kiszállításához
  • Az Ön által kért szolgáltatás biztosításához (pl. hírlevél küldése
  • A jogi követelményeknek való megfeleléshez (pl. számlázás)

Ha nem adja meg a csillaggal jelölt adatokat, akkor ez megakadályozhatja, hogy termékeket illetve szolgáltatásokat biztosítsunk/nyújtsunk az Ön számára.

 

AUTOMATIZÁLT DÖNTÉSHOZATAL, PROFILALKOTÁS

Amikor személyre szabott kommunikációt vagy tartalmat küldünk vagy jelenítünk meg, „profilalkotásként” minősített technikákat alkalmazhatunk (azaz a személyes adatok automatizált feldolgozásának bármely formáját, amely abból áll, hogy ezen adatok felhasználásra kerülnek egy természetes személyhez kapcsolódó egyes személyes szempontok, különösen az adott természetes személy személyes preferenciáira, érdeklődési köreire, gazdasági helyzetére, viselkedésére, tartózkodási helyére, egészségére, megbízhatóságára vagy mozgására vonatkozó szempontok elemzésére vagy előrejelzésére). Ez azt jelenti, hogy személyes adatokat gyűjthetünk Önről a fentebb említett különböző helyzetekben. Ezeket az adatokat központosítjuk és elemezzük az Ön személyes érdeklődésének megismerése céljából. Elemzésünk alapján az Ön érdeklődésére releváns kommunikációt és/vagy tartalmat küldünk vagy jelenítünk meg.

Bizonyos körülmények között jogában áll kifogást emelni az adatok „profilalkotáshoz” való felhasználásával szemben. Lásd „Az Ön jogai és választási lehetőségei” című részt.

 

KI FÉRHET HOZZÁ A SZEMÉLYES ADATAIHOZ?

Személyes adataihoz a Hairmony Fodrászkellék Kft. alkalmazottai férhetnek hozzá annak érdekében, hogy szolgáltatást nyújthassunk Önnek, hogy teljesítsük jogi kötelezettségeinket, megelőzzük a jogsértéseket, biztosítsuk illetve továbbfejlesszük eszközeinket, termékeinket és szolgáltatásainkat, azt követően, hogy beszereztük az Ön hozzájárulását ehhez.

Ahol ez megengedett, bizonyos személyes adatokat (beleértve a sütikkel gyűjtött adatokat) is megoszthatunk márkáink között, hogy harmonizáljuk és frissítsük az Ön által megadott információkat, az Ön jellemzőin alapuló statisztikai elemzések végrehajtása céljából, és kommunikációink személyre szabása érdekében.

Az Ön személyes adatait harmadik felekkel kizárólag közvetlen marketing célokra, az Ön beleegyezésével osztjuk meg.

Az Ön személyes adatait megbízásunkból feldolgozhatják megbízható külső szolgáltatók is.

Üzleti műveleteink széles körének a nevünkben történő végrehajtásához megbízható külső felekre hagyatkozunk. Számukra csak azokat az információkat adjuk át, amelyekre szükségük van a szolgáltatás nyújtásához, és megköveteljük tőlük, hogy az Ön személyes adatait semmilyen más célra ne használják fel. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy minden harmadik fél, akivel együttműködünk, gondoskodjon az Ön személyes adatainak biztonságáról. Olyan szolgáltatókat bízhatunk meg például, amelyek az Ön személyes adatainak feldolgozását igénylik a következők számára:

  • Harmadik felek, akik segítséget nyújtanak digitális és e-kereskedelmi szolgáltatások biztosításában, mint például a közösségi média figyelése, az áruházkereső, a hűségprogramok, az identitáskezelés, az értékelések és vélemények, a CRM, a webanalitika és a keresőmotor, felhasználó által létrehozott tartalom válogatására szolgáló eszközök
  • Reklám, marketing, digitális és a közösségi média területén működő ügynökségek, amelyek segítségünkre vannak hirdetések, marketing és kampányok célba juttatásában, hatékonyságuk elemzésében, és az Önnel való kapcsolat és kérdései kezelésében
  • Harmadik felek, akiknek a terméket, szolgáltatásokat el kell juttatniuk Önhöz, például postai/futárszolgálatok
  • Harmadik felek, akik segítséget nyújtanak az informatikai szolgáltatások biztosításában, például a platformszolgáltatók, host szolgáltatások, esetleg az Ön adatait tartalmazó adatbázisaink, valamint szoftvereink és alkalmazásaink karbantartása és támogatása (ilyen szolgáltatások a szükséges feladatok elvégzéséhez néha az Ön adataihoz való hozzáférést is jelenthetik). A fizetési szolgáltatók és a hitelminősítő ügynökségek az Ön hitelminősítésének értékeléséhez, és az adatok ellenőrzéséhez, amennyiben ez feltétele az Önnel történő szerződéskötésnek
  • Harmadik felek, akik segítenek nekünk az ügyfélszolgálat ellátása céljából

Személyes adatait harmadik felekkel az alábbi esetekben szintén közölhetjük:

  • Abban az esetben, ha bármely üzletünket vagy eszközünket értékesítjük, amely esetben az Ön személyes adatait elérhetővé tehetjük az ilyen üzlet vagy eszközök leendő vevője számára. Ha a Hairmony Fodrászkellék Kft. vagy eszközeinek egy része harmadik fél birtokába kerül, a vásárlóiról nyilvántartott, ezekhez az eszközökhöz tartozó adatok szintén az átruházott eszközök közé tartoznak. Ilyen esetben az új adatkezelőként eljáró vevő feldolgozza az Ön adatait, és adatvédelmi irányelvei szabályozzák az Ön személyes adatainak feldolgozását.
  • Ha közzé kell tennünk vagy meg kell osztanunk az Ön személyes adatait jogi kötelezettségünk teljesítése, vagy a felhasználási/értékesítési feltételek vagy egyéb olyan feltételek betartatása vagy alkalmazása érdekében, amelyekbe Ön beleegyezett; illetve a Hairmony Fodrászkellék Kft. ügyfeleinek vagy alkalmazottaik jogainak, tulajdonának vagy biztonságának védelmében
  • ha ehhez rendelkezünk az ön hozzájárulásával
  • vagy ha erre a törvény felhatalmazást ad

A személyes adatait elérhetővé tehetjük partnereink számára:

Abban az esetben, ha a szolgáltatást, melyet igénybe kíván venni, a Hairmony Fodrászkellék Kft. és partnere együttműködésben hozta létre. Ilyen esetben a Hairmony Fodrászkellék Kft. és a partner is feldolgozza az Ön személyes adatait saját céljaira, és adatainak feldolgozása a következő módon történik:

  • A Hairmony Fodrászkellék Kft. jelen adatvédelmi Irányelveknek megfelelően
  • A partner szintén adatkezelőként, a saját feltételeinek megfelelően, a saját adatvédelmi irányelveiben szabályozott módon.
  • Saját felületeinken közösségi hálózatokról származó tartalmat tehetünk közzé. Abban az esetben, ha a webhelyünkön/alkalmazásainkban közösségi hálózatokról származó tartalmat tekint meg, az adott közösségi hálózatról származó süti kerülhet tárolásra az Ön eszközén. További információkért kérjük, olvassa el ezeknek a közösségi hálózatoknak a sütikre vonatkozó irányelveit.

Nem adjuk át vagy adjuk el az Ön személyes adatait.

 

HOL TÁROLJUK A SZEMÉLYES ADATAIT?

A Hairmony Fodrászkellék Kft. számítástechnikai rendszerei és más adatmegőrzési helyei a székhelyén (2363 Felsőpakony, Juhász Gy. u. 7.), telephelyén (1097 Budapest, Gyáli út 33/b), valamint a webshop-ot üzemeltető Shoprenter Kft. (4028 Debrecen, Kassai út 129., Cégjegyzékszám: 09-09-020636, Adószám: 23174108-2-09) által üzemeltetett szerveren találhatóak meg.

 

MENNYI IDEIG TARTJUK MEG AZ ÖN SZEMÉLYES ADATAIT?

Személyes adatait csak addig őrizzük meg, ameddig szükségünk van rá, hogy teljesítsük az Ön igényeit, vagy megfeleljünk a jogi kötelezettségeinknek.

Az adatok megőrzési időtartamának meghatározásához az alábbi feltételeket használjuk:

  • Termékek és szolgáltatások vásárlásakor személyes adatait a szerződéses kapcsolatunk időtartamára tartjuk meg
  • Ha egy promóciós ajánlatban vesz részt, a promóciós ajánlat időtartamára őrizzük meg személyes adatait
  • Amikor további tájékoztatás miatt veszi fel velünk a kapcsolatot, akkor személyes adatait tudakozódásának feldolgozásához szükséges ideig őrizzük meg
  • Fiók létrehozásakor a személyes adatait mindaddig megőrizzük, amíg nem kéri tőlünk azok törlését, vagy egy inaktív időszak el nem telik a helyi szabályozásnak és útmutatásoknak megfelelően járunk el
  • Ha hozzájárult közvetlen marketing fogadásához, akkor személyes adatait mindaddig megőrizzük, amíg le nem iratkozik, vagy nem kéri tőlünk azok törlését, illetve egy inaktív időszak el nem telik a helyi szabályozásnak és útmutatásoknak megfelelően járunk el
  • Ahol a sütik kerülnek elhelyezésre az Ön számítógépén, addig őrizzük meg őket, ameddig erre a céljuk eléréséhez szükség van (pl. a bevásárlókosár sütik vagy a munkamenet-azonosító sütik munkamenetének időtartama alatt), és a helyi szabályozásnak és útmutatásoknak megfelelően meghatározott időszakra

Annak érdekében, hogy megfeleljünk egyes jogi vagy hatósági kötelezettségeinknek, valamint hogy lehetővé tegyük társaságunk számára a jogaink kezelését (például bírósági követeléseink érvényesítésére), illetve statisztikai vagy történeti célokra, egyes személyes adatok megőrzésére kerülhet sor. 

Ha már nincs szükségünk az Ön személyes adatainak használatára, azokat eltávolítjuk a rendszereinkből és nyilvántartásainkból, vagy olyan mértékben anonimizáljuk, hogy az Ön személyazonossága azokból már nem határozható meg.

 

BIZTONSÁGBAN VANNAK AZ ÖN SZEMÉLYES ADATAI?

Elkötelezettek vagyunk adatainak biztonságos tárolása mellett, és ennek érdekében minden ésszerű óvintézkedést megteszünk. Szerződésben írjuk elő, hogy az általunk az Ön személyes adatainak kezelésével megbízott harmadik felek ugyanezt tegyék.

Mindent megteszünk a személyes adatai védelme érdekében, és miután megkaptuk személyes adatait, szigorú eljárások és biztonsági intézkedések segítségével igyekszünk megakadályozni az illetéktelen hozzáférést. Mivel az interneten keresztüli információtovábbítás nem teljesen biztonságos, nem garantálhatjuk weboldalunkon keresztül továbbított adatai biztonságát. Mint ilyen, az átvitel az Ön saját felelősségére történik.

 

HIVATKOZÁSOK KÜLSŐ WEBHELYEKRE ÉS BEJELENTKEZÉS KÖZÖSSÉGI HÁLÓZATOKON KERESZTÜL

Webhelyeink és alkalmazásaink tartalmazhatnak partnereink webhelyeire mutató vagy onnan induló hivatkozásokat. Az említett webhelyek bármelyikére mutató hivatkozás követése esetén felhívjuk figyelmét, hogy ezek a webhelyek saját adatvédelmi irányelvekkel rendelkeznek, és nem vagyunk felelősek ezekért az irányelvekért. Kérjük, ellenőrizze ezeket az irányelveket, mielőtt bármilyen személyes adatot küld ezekre a webhelyekre.

 

A KÖZÖSSÉGI MÉDIA ÉS A FELHASZNÁLÓK ÁLTAL LÉTREHOZOTT TARTALOM

Egyes webhelyek és alkalmazások lehetővé teszik a felhasználók számára saját tartalmuk beküldését. Ne felejtse el, hogy a közösségi média platformjaink bármelyikén közzétett tartalom látható a nyilvánosság számára, ezért legyen óvatos bizonyos személyes adatok, például pénzügyi információk vagy címadatok megadásával kapcsolatban. Nem vállalunk felelősséget más személyek semmilyen egyéb tettéért, ha személyi adatait egy közösségi média platformunkon teszi közzé, és egyúttal javasoljuk, hogy ne osszon meg ilyen információkat.

 

AZ ÖN JOGAI ÉS VÁLASZTÁSI LEHETŐSÉGEI

Tiszteletben tartjuk az adatai védelméhez fűződő jogát: fontos, hogy ellenőrzést gyakorolhasson személyes adatai felett. Önt a következő jogok illetik meg:

Az Ön jogai

Mit jelent ez?

A tájékoztatás joga

Önnek joga van ahhoz, hogy világos, átlátható és könnyen érthető információkat szerezzen személyes adatainak felhasználási módjáról és jogairól. Jelen Adatvédelmi Irányelvben  bocsátjuk rendelkezésére ezeket az információkat.

A hozzáférés joga

Önnek joga van hozzáférni az általunk tárolt, Önnel kapcsolatos személyes adatokhoz (bizonyos korlátozásokkal).

A tájékoztatás adminisztratív költségeit figyelembe véve egy ésszerű díjat számíthatunk fel érte. Az adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül, de mindenféleképpen a kérelem beérkezésétől számított egy hónapon belül tájékoztatja az érintettet. Szükség esetén, figyelembe véve a kérelem összetettségét és a kérelmek számát, ez a határidő további két hónappal meghosszabbítható.

A nyilvánvalóan megalapozatlan, túlzott vagy ismétlődő kérelmekre nem válaszolunk.

Ehhez kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken.

A helyesbítés joga

Önnek joga van a személyes adatai helyesbítéséhez, ha azok helytelenek vagy elavultak, és/vagy kiegészítéséhez, ha azok hiányosak.

Ehhez kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken. Ha már rendelkezik fiókkal, akkor adatait könnyebben helyesbítheti a „Saját fiókom” funkció segítségével.

A törléshez/ elfeledtetéshez való jog

Bizonyos esetekben jogosult a személyes adatainak törléséhez. Ne feledje, hogy ez nem abszolút jog, mivel törvényes vagy jogos indokkal rendelkezhetünk a személyes adatok megőrzésére.

Ha törölni szeretné személyes adatait, a fiókjába belépve megteheti azt vagy kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségeken.

A közvetlen marketing (beleértve a profilalkotást is) elleni kifogás joga

Bármikor leiratkozhat a közvetlen marketing keretében küldött kommunikációról, vagy visszavonhatja hozzájárulását.

Ehhez a legegyszerűbb megoldás, ha a „leiratkozás” hivatkozásra kattint bármelyik e-mailben vagy kommunikációban, amelyet elküldünk Önnek. Ellenkező esetben az alábbi elérhetőségeken léphet velünk kapcsolatba.

Ha kifogással szeretne élni bármilyen profilalkotási tevékenységgel kapcsolatban, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségeken.

A hozzájárulás alapú adatfeldolgozáshoz adott hozzájárulás tetszőleges időpontban történő visszavonásának joga

Ha az adatainak feldolgozása hozzájáruláson alapul, visszavonhatja hozzájárulását azok feldolgozásához. A hozzájárulás visszavonása nem érintheti a hozzájárulás alapján a visszavonás előtt végzett adatfeldolgozás jogszerűségét.

Ha kifogással szeretne élni, és vissza kívánja vonni hozzájárulását, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségeken.

A jogos érdekeken alapuló feldolgozással szembeni kifogás joga

Ha az adatainak feldolgozása jogos érdeken alapul, bármikor visszavonhatja hozzájárulását azok feldolgozásához.

Ehhez kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken.

A felügyeleti hatósághoz történő panaszbenyújtás joga

Önnek jogában áll felvenni a kapcsolatot az országának adatvédelmi hatóságával annak érdekében, hogy panasszal élhessen a Hairmony Fodrászkellék Kft. adatvédelemre vonatkozó gyakorlataival szemben.

Lépjen bátran kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségeken, mielőtt panaszt nyújtana be az illetékes adatvédelmi hatóságnál.

Az adatok hordozhatóságára vonatkozó jog

Önnek jogában áll adatait áthelyezni, másolni vagy átküldeni az adatbázisunkból egy másikba. Ez csak az Ön által megadott adatokra vonatkozik, amennyiben a feldolgozás szerződésen vagy az Ön beleegyezésén alapul, és a feldolgozás automatizált módon történik.

További részletekért, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken.

A korlátozás joga

Önnek joga van adatai feldolgozásának korlátozását kérni. Ez a jog azt jelenti, hogy az Ön adatainak feldolgozása korlátozott, azaz azokat tárolhatjuk, azonban a továbbiakban nem használhatjuk és nem dolgozhatjuk fel.

Ha adatainak korlátozását szeretné kérni, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken.

A sütik kikapcsolásának joga

Ön jogosult a sütik kikapcsolására. Az internetböngészők általában alapértelmezés szerint a sütik elfogadására vannak beállítva, de a böngésző beállításainak módosításával egyszerűen módosíthatja ezt.

Számos süti a webhelyek/alkalmazások használhatóságának vagy funkcionalitásának javítására szolgál; a sütik letiltása ezért megakadályozhatja a webhelyek/alkalmazások bizonyos részeinek elérését. 

Ha korlátozni szeretné a webhelyeink/alkalmazásaink vagy bármely más webhely/alkalmazás által beállított összes sütit (amelyek meggátolhatják a webhely bizonyos részeinek használatát), akkor ezt a böngésző beállításai között teheti meg. Ennek módjáról a böngészőben található Súgó funkció adhat tájékoztatást.

A kérelmének kezeléséhez Önt személyazonosságának igazolására kérhetjük.

 

KAPCSOLAT

Ha bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel a személyes adatainak kezelésével kapcsolatban, vagy fenti jogai valamelyikét gyakorolni kívánja, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot: info@oysterhungary.hu

 

AZ INFORMÁCIÓK TULAJDONJOGA

Kijelentjük, hogy a Hairmony Fodrászkellék Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.hairmonyshop.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.